Poveznice
Search
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 27001

Savjetovališni rad

Namijenjen je učenicima/studentima te njihovim roditeljima, učiteljima i profesorima u svrhu pomoći u rješavanju temeljnih problema u svezi prilagodbe na školu, školskog neuspjeha, poremećaja ponašanja, rizičnih ponašanja (pušenje duhana, pijenje alkohola, uporaba psiho-aktivnih droga), problema razvoja i sazrijevanja, kroničnih poremećaja zdravlja, očuvanja mentalnog te reproduktivnog zdravlja.

Savjetovališni rad se provodi u prostorima školskih ambulanti u pravilu u poslijepodnevnim satima uz prethodnu narudžbu. Naručiti se možete na brojeve telefona navedene u Kontakti- Služba za školsku i sveučilišnu medicinu.

Pozicija polivalentnih Savjetovališta školske medicine (dio su zdravstvenog sustava, surađuju sa školama ali nisu dio škole) omogućuje educiranim stručnjacima suradnju kako sa školama tako i sa drugim institucijama iz zdravstvenog, obrazovnog i sustava socijalne skrbi nadležnim za djecu i mlade što olakšava uvid u problem i pronalaženje najboljih mogućih rješenja.

Korištenjem stranice www.zzjz-zz.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content