Poveznice
Search
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 27001

COVID-19 Preporuke i upute vezane za sigurnost i zaštitu stanovništva

Sustav prijavljivanja građana na cijepljenje protiv COVID-19

Osim prijavama svojim liječnicima obiteljske medicine, građanima je dostupna prijava preko internetske stranice: cijepise.zdravlje.hr.
Za one koji se iz različitih razloga ne mogu sami prijaviti preko internetske stranice, prijavu na internetskoj stranici umjesto njih će ispuniti operateri u pozivnom centru: 0800 0011

Mentalno zdravlje i corona virus

Što činiti za svoje mentalno zdravlje u doba dok rastu tenzije i stižu vijesti o izbijanju korone?
Prema naputku Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), za smanjenje napetosti i stresa poželjno je učiniti 3 stvari…

Postupak za putnike

Postupanje s osobama koje su u zadnjih 14 dana prije ulaska u Hrvatsku boravile na području zahvaćenom epidemijom COVID-19: zdravstveni nadzor nad osobama bez simptoma/znakova bolesti i postupak s osobom koja pokazuje simptome/znakove bolesti i njezinim kontaktima.

Preporuke za starije osobe i kronične bolesnike

Poštujte preporuke nacionalnog stožera, napravite plan za svaki dan, zatražite pomoć, ne zaboravite uzeti svoju terapiju, u slučaju zdravstvenih teškoća nazovite izabranog obiteljskog liječnika.

Preporuke za školsku djecu, studente i njihove roditelje

Epidemija COVID-19 bolesti za djecu i adolescente kao i za njihove roditelje predstavlja iznenadnu i neočekivanu promjenu uz više mogućih stresora: trajanje izolacije; strah od zaraze; nedostupnost namirnica, lijekova i medicinskih usluga u opsegu kao prije; razumijevanje informacija osobito uz nove i nepoznate okolnosti.

INFO BROJEVI
vezani za pitanja uz koronavirus
za stanovništvo Zagrebačke županije

Radnim danom od 7 do 15 sati:

Info broj za upite građana
vezano za testiranje na SARSCoV-2:

Radnim danom od 12 do 15 sati,
subotom od 10 do 12 sati.

Korištenjem stranice www.zzjz-zz.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content