Poveznice
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 27001

O nama

O Zavodu

Vizija Zavoda je zauzimanje vodeće i prepoznatljive uloge u svim djelatnostima javnoga zdravstva na području Zagrebačke županije.

Akreditacije i certifikati

Politika kvalitete i zaštite okoliša, zadovoljstvo korisnika usluga, razvoj kadrova, odgovornosti prema društvenoj zajednici, odnos s dobavljačima.

Stručno vijeće

Sjednice Stručnog vijeća Zavoda održavaju se redovito jednom mjesečno, iznimno češće, ukoliko se za time ukaže potreba.

Politika zaštite privatnosti korisnika

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije prikuplja i obrađuje samo primjerene i relevantne osobne podatke i to isključivo u posebne, izričite i zakonite svrhe.

Pravo na pristup informacijama

Sve informacije koje posjeduju, raspolažu ili nadziru tijela javne vlasti, moraju biti dostupne svim fizičkim i pravnim osobama koje zahtijevaju pristup informacijama.

Izjava o pristupačnosti za mrežnu stranicu

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ulaže značajne resurse kako bi u najvećoj mogućoj mjeri osigurao prilagodbu mrežnih stranica da osobe s invaliditetom nemaju nikakvih prepreka u interakciji ili pristupu digitalnom sadržaju.

Korištenjem stranice www.zzjz-zz.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content