Poveznice
Search
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 27001

Objave

Analize javnih bunara i izvorišta

Uzimani su uzorci vode na izvorištima i javnim bunarima koji se nalaze na području Zagrebačke županije, a koje građani često koriste u svrhu pripreme jela, za piće i osobnu higijenu.

Radionica PoMoZi Da

Radionica Promicanje Mentalnog Zdravlja Djece održala se u razdoblju od 24. lipnja do 26. lipnja 2024. godine u prostorijama OŠ Vukovina, Gornje Podotočje, a edukaciju je prošla grupa od 22 odgojno-obrazovnih djelatnika.

Legionele i legioneloze – osnovne informacije

Najčešći uzročnik bolesti je Legionella pneumophila, koja živi u prirodnim vodama diljem svijeta, a najčešći izvor zaraze su umjetno stvoreni sustavi vode koji pružaju uvjete za razvoj i rasap ove bakterije.

Preporuke za zaštitu od vrućine

Kako bi se smanjio broj oboljenja i smrti od posljedica vrućine, nužno je djelovati preventivno. S tim ciljem je i Ministarstvo zdravstva izradilo Protokol o postupanju i preporuke za zaštitu od vrućine.

Dan prava osoba s duševnim smetnjama

Od 2012. godine, kad je obilježen prvi dan prava osoba s duševnim smetnjama u RH, na mnoge načine se širu javnost upoznaje s ovim društvenim pitanjem…

Svjetski dan hipertenzije 17. svibnja

Svjetski dan hipertenzije obilježava se svake godine kako bi se podigla svijest o velikom globalnom zdravstvenom problemu – visokom krvnom tlaku ili hipertenziji.

Korištenjem stranice www.zzjz-zz.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content