Poveznice
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 27001

Objave

Analize javnih bunara i izvorišta

Uzimani su uzorci vode na izvorištima i javnim bunarima koji se nalaze na području Zagrebačke županije, a koje građani često koriste u svrhu pripreme jela, za piće i osobnu higijenu.

Svjetski dan prevencije samoubojstva

Imamo priliku prisjetiti se svih osoba koji nisu izdržali svoju životnu patnju, ali i razmišljati o svima onima koji se još uvijek bore te im pružiti podršku i razumijevanje.

Malarija

Zarazna bolest malarija u RH je iskorijenjena još 1964. godine. Godišnje se pojavljuju isključivo takozvani uvezeni (importirani) slučajevi.

Krpeljni Meningoencefalitis i Lyme Borelioza

Krpelji su mali člankonošci paučnjaci iz reda grinja koji parazitiraju na toplokrvnim životinjama, samo iznimno i na čovjeku. Rasprostranjeni su široko u  prirodi, najčešće se nalaze u sloju niskog raslinja i grmlja, šikarama, visoko travnatim staništima i u prizemnom sloju rubnih područja šuma.

Edukacija PoMoZi Da

Edukativni program PoMoZi Da pruža skup osnovnih znanja i vještina koji odgojno-obrazovnim djelatnicima u njihovom svakodnevnom radu mogu olakšati prepoznavanje problema mentalnoga zdravlja učenika.

Međunarodni dan obitelji

Tema Međunarodnog dana obitelji 2023. godine – „demografski trendovi i obitelji“, nije nam toliko bliska na razinama koje su nam poznate i svakodnevne, no posljedice tih trendova svakako jesu.

Podrška roditeljima i djeci

Donosimo Vam odgovore na neka pitanja koja biste kao roditelji mogli imati te Vam kao roditeljima pružamo podršku uživo. U slučaju da imate pitanja i nedoumice možete nam se obratiti…

Korištenjem stranice www.zzjz-zz.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content