Objave

Preporuke za zaštitu od vrućine

Kako bi se smanjio broj oboljenja i smrti od posljedica vrućine, nužno je djelovati preventivno. S tim ciljem je i Ministarstvo zdravstva izradilo Protokol o postupanju i preporuke za zaštitu od vrućine. 

Dan prava osoba s duševnim smetnjama

S ciljem promicanja mentalnog zdravlja i „opismenjavanja“ iz područja održane su radionice o destigmatizaciji psihičkih poremećaja u Zaprešiću u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić u drugim razredima svih smjerova četverogodišnjih i trogodišnjih škola.

Izvješće o Svjetskom danu nepušenja

Povodom Svjetskog dana nepušenja (koji se obilježava 31.5.) Odjel za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti radio je na osvješćivanju štetnosti pušenja po zdravlje kroz promidžbene aktivnosti na štandu u Domu zdravlja Samobor.

Međunarodni dan obitelji

Cilj ove manifestacije je podizanje svijesti o problemima s kojima se obitelj kao zajednica suočava te širenje znanja o socijalnim, ekonomskim i demografskim procesima koji pogađaju obitelji.

Analize javnih bunara i izvorišta

Temeljem Programa javno zdravstvenih mjera zaštite zdravlja ljudi od štetnih čimbenika okoliša u Zagrebačkoj županiji,  financiranog od strane Zagrebačke županije, djelatnici Službe za zdravstvenu ekologiju 

Mjesec svjesnosti o stresu

Ove godine se svjesnost o stresu stavlja u kontekst zajednice, a sve zajedno je stavljeno u kontekst okolnosti u kojima živimo.

Korištenjem stranice www.zzjz-zz.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content