Poveznice
Search
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 27001

Zdravim osmijehom potaknimo sreću

Ususret proljeću, 20. ožujka obilježava se Svjetski dan oralnog zdravlja i Međunarodni dan sreće, a najvažnija poveznica sreće i zdravih zuba je njegovan, zdrav osmijeh. 

Povodom obilježavanja tih dana provedena je javnozdravstvena akcija u suradnji sa stomatolozima. Odjel za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti osigurao je poklon vrećice s edukativnim materijalima o zdravlju zuba i povezanosti osmijeha s indukcijom sreće, promotivnim uzorcima stomatoloških proizvoda te malim poklonom iznenađenja. Stomatolozi u ordinacijama Domova zdravlja u Dugom Selu, Samoboru, Velikoj Gorici i Zaprešiću podijelili su vrećice svojim pacijentima te na taj način prenijeli informaciju o važnosti brige o oralnom i mentalnom zdravlju. 

Širokim osmijehom pokazujemo da brinemo o oralnom zdravlju, a ujedno ćemo i poboljšati mentalno zdravlje jer osmijeh potiče osjećaj sreće i zadovoljstva. Osmijehom induciramo osobni osjećaj sreće, ali također i potičemo ugodno raspoloženje kod drugih osoba jer osmijeh i veselje se zrcalnim neuronima prenosi na druge. 

Stoga, brinite o svim aspektima svoga zdravlja jer zdravlje je preduvjet za sreću. 

Odjel za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti

Korištenjem stranice www.zzjz-zz.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content