Poveznice

ISO 9001
ISO 14001
ISO/IEC 17025
ISO/IEC 27001

Otvoren specijalizirani laboratorij za provođenje RT-PCR testova

Zahvaljujući nabavi gotovo milijun kuna vrijedne opreme, od danas u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije u Rakitju kreće testiranje uzoraka na koronavirus uzetih na 5  lokacija na području Zagrebačke županije PCR metodom.

Tako će se brisevi koji se uzimaju u Velikoj Gorici, Zaprešiću, Samoboru, Ivanić-Gradu i Dugom Selu od sada na obradu slati u županijski laboratorij čime će se uvelike rasteretiti Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ).

U Zavodu za javno zdravstvo Zagrebačke županije od danas se provodi i epidemiološka mjera testiranja korištenjem brzih antigenskih testova. Testiranje korištenjem brzih antigenskih testova moguće je obaviti uz uputnicu na teret HZZO-a u Velikoj Gorici, Samoboru, Zaprešiću, Ivanić Gradu i Dugom.

Svi oni koji žele obaviti testiranje korištenjem brzih antigenskih testova na osobni zahtjev uz plaćanje, mogu to napraviti na lokacijama u Ivanić Gradu i Dugom Selu. Cijena testiranja je 240,00 kuna.

Korištenjem stranice www.zzjz-zz.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content