Poveznice
Search
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 27001

Međunarodni tjedan svjesnosti o stresu – Poziv na suradnju

Poštovani,

Obraćamo Vam se povodom Međunarodnog tjedna svjesnosti o stresu koji se ove godine pobliže bavi temom upravljanja stresom i problematikom mentalnog zdravlja u vrijeme epidemije Covidom-19 u okvirima poslovne efikasnosti.

Poteškoće oko nošenja sa stresom i osjetljivost mentalnog zdravlja iznimno su aktualni zbog epidemije kao i doživljenog potresa. Veliki je osobni izazov nositi se s novonastalom situacijom što se neminovno može odražavati i na radnu učinkovitost. Cilj ove preventivne akcije je osvijestiti poslodavcima važnost brige za mentalno zdravlje zaposlenika, kako zbog efikasnosti obavljanja posla tako i radne atmosfere među kolegama.

Stoga Vas pozivamo, ukoliko primjećujete promjene u ponašanju kod svojih zaposlenika, dobronamjerno im savjetujte da se obrate stručnjaku za mentalno zdravlje kako bi se lakše nosili s doživljenim problemima. Poštujući njihovu privatnost ponudite im kontakt broj savjetovališta za mentalno zdravlje pri Zavodu za javno zdravstvo Zagrebačke županije, gdje će im se pružiti potrebna psihološka pomoć i podrška.

Uz srdačan pozdrav želimo vam ugodan i uspješan rad!

Rukovoditelj Službe za javno zdravstvo,
mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti

                                                                                              Tvrtko Pervan, dr. med.

Korištenjem stranice www.zzjz-zz.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima

Skip to content