Testiranje na koronu (SARS COV-2 virus) u Zagrebačkoj županiji

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije će testiranje građana na SARS CoV-2 virus, od 16. studenog 2020. godine, obavljati po principu drive-in na lokacijama u Ivanić Gradu, stražnje parkiralište SB Naftalan (križanje Vukovarske ulice i Naftalanske ulice, Ivanić-Grad) i Dugom Selu, Đure Dubenika 2 (parkiralište kod Sportske dvorane Dugo Selo).

Narudžbe građana za testiranje na koronavirus primaju se putem online platforme kojoj možete pristupiti OVDJE.

Građani mogu odabrati dostupan termin testiranja, a samom testiranju moći će pristupiti od ponedjeljka do petka od 8.00 do 11.30 sati.

Subotom će se testiranje vršiti u vremenu od 8.00 do 10.30 sati samo za građane koji testiranje žele obaviti uz plaćanje

Starije osobe, koje nemaju pristup internetu ili se ne znaju služiti računalom, mogu termin testiranja dogovoriti pozivom na broj telefona 01/2883-137.

Testiranje građana na SARS CoV-2 virus na lokacijama u Velikoj Gorici, Zaprešiću i Samoboru  obavljaju djelatnici Doma zdravlja Zagrebačke županije. Detaljnije informacije o naručivanju te terminima testiranja na navedenim lokacijama dostupne su na službenim stranicama  Doma zdravlja Zagrebačke županije.

INFO BROJEVI
vezani za pitanja uz koronavirus
za stanovništvo Zagrebačke županije

Radnim danom od 7 do 15 sati:

Info broj za upite građana:

Radnim danom od 15 do 19 sati, subotom i nedjeljom od 8 do 16 sati.

Broj dežurnog školskog liječnika:

Korištenjem stranice www.zzjz-zz.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Više o kolačićima